Tjinco bv

Tjinco bv
Tjinco BV

Tjinco bv

Over ons

Tjinco levert uniek meubilair voor de ideale recreatieve omgeving. Met ons unieke meubilair proberen wij het brein te prikkelen en het gedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om met onze producten een aangename sfeer te creëren en sociale ontmoetingen te stimuleren. Wij houden ervan als mensen blij en vrolijk worden van onze oplossingen.

Wij werken onder andere voor gemeenten, scholen, speeltuinen, recreatieparken, campings, sportverenigingen en bedrijven. Wij willen dat ons meubilair iets toevoegt aan de functie van de ruimte. Dat kan zijn om het spelen of het sportief bewegen te stimuleren of juist om even te ontspannen en te genieten. Bij onze assortimentskeuze stellen wij als eis dat de producten lang meegaan, tegen een stootje kunnen en vooral mooi vormgegeven zijn. De gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk gerecycled of recyclebaar.

Tjinco denkt graag mee met haar klanten. Wij werken graag samen! Dat doen wij met architecten en ontwerpers maar ook met onze betrouwbare en toegewijde leveranciers en fabrikanten. Want samen komen we tot de mooiste resultaten.

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Neem contact op

Scroll naar top