Stagiaire gezocht!

Récrébo

Stagiaire gezocht!

Bij Recrebo staan we open voor getalenteerde en gemotiveerde stagiaires die hun vaardigheden willen ontwikkelen en bijdragen aan ons dynamische bedrijf. Of je nu een specifieke opdracht hebt die je bij ons wilt uitwerken, of op zoek bent naar een meewerk- of meeloopstage, wij bieden je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten in de recreatiemarkt, zoals de ontwikkeling en bouw van chalets, lodges, privé sanitair en houten terrassen, evenals 3D landscaping. We zoeken proactieve, leergierige en enthousiaste stagiaires met een achtergrond in bouwkunde, landschapsarchitectuur, grafisch ontwerp, marketing of een ander relevant vakgebied. Bij Recrebo krijg je begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals en de kans om aan echte projecten te werken. Heb je een stageopdracht die je graag bij ons wilt uitwerken? Of ben je op zoek naar een meewerk- of meeloopstage? Neem dan contact met ons op!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bij Recrebo staan we open voor getalenteerde en gemotiveerde stagiaires die hun vaardigheden willen ontwikkelen en bijdragen aan ons dynamische bedrijf. Of je nu een specifieke opdracht hebt die je bij ons wilt uitwerken, of op zoek bent naar een meewerk- of meeloopstage, wij bieden je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen.

Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten in de recreatiemarkt, zoals de ontwikkeling en bouw van chalets, lodges, privé sanitair en houten terrassen, evenals 3D landscaping. We zoeken proactieve, leergierige en enthousiaste stagiaires met een achtergrond in bouwkunde, landschapsarchitectuur, grafisch ontwerp, marketing of een ander relevant vakgebied.

Bij Recrebo krijg je begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals en de kans om aan echte projecten te werken. Heb je een stageopdracht die je graag bij ons wilt uitwerken? Of ben je op zoek naar een meewerk- of meeloopstage? Neem dan contact met ons op!

Contact informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top