Automatische beregening

Description

Automatische beregening houd uw groenvoorziening mooi en gezond

Veranderende weersomstandigheden vragen om aanpassingen in het beheer van uw groenvoorzieningen. In tijden van droogte is het daarom zeer belangrijk uw parken, tuinen en borders groen te houden. Dit zowel voor de gezondheid van uw gras, bloemen en planten, als voor de uitstraling van uw recreatiesite.

Van den Borne is samen met haar partner-installateurs, dé specialist en totaalleverancier van automatische beregening. Van den Borne levert de twee grootste A-merken binnen dit segment: Rain Bird en Hunter. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig beregeningssysteem.

Automatische beregening biedt u vele voordelen:

• Efficiënt watergebruik:
Automatische beregeningssystemen zorgen ervoor dat water precies en gelijkmatig wordt verspreid, wat verspilling vermindert. Dit voorkomt overbewatering en onderbewatering van uw groenvoorziening.

• Beregenen op het juiste moment:
Moderne automatische beregeningssystemen zijn uitgerust met sensoren die rekening houden met weersomstandigheden en bodemvochtigheid, zodat er alleen wordt beregend wanneer dat nodig is.

• Tijdsbesparing:
Automatische beregeningssystemen werken zonder menselijke tussenkomst, waardoor u geen tijd en mankracht hoeft te besteden aan handmatig sproeien.

• Kostenbesparing:
Door uw groenvoorzieningen op een efficiëntere manier te voorzien van water, worden de kosten hiervan verlaagd. Bovendien zorgt een beregeningssysteem ervoor dat uw planten en gewassen in goede conditie blijven, wat de noodzaak van vervanging of extra onderhoud aanzienlijk vermindert.

Other products

Contact information

Contact us

Scroll naar top