Kitchen at Work presenteert unieke keuken oplossingen op de Recreatie Vakbeurs

Kitchen at Work presenteert unieke keuken oplossingen op de Recreatie Vakbeurs
Kitchen at Work

Kitchen at Work presenteert unieke keuken oplossingen op de Recreatie Vakbeurs

We komen graag met u in gesprek op onze stand (114).

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kitchen at Work is een toonaangevend bedrijf in professionele keukens voor onder andere de recreatiebranche. Ook dit jaar zullen zij met hun unieke en innovatieve keuken oplossingen op de Recreatie Vakbeurs staan. De vakbeurs, die van 12 tot en met 14 november plaatsvindt in Hardenberg, trekt jaarlijks duizenden professionals uit de recreatiesector.

Innovatieve keukens voor de recreatiebranche
Kitchen at Work staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor keukens die perfect inspelen op de groeiende vraag naar duurzaamheid, efficiëntie en maatwerk binnen de recreatiebranche. Tijdens de beurs presenteren zij modellen waarbij speciale aandacht wordt besteed aan duurzaam keukenontwerp, energiezuinige apparatuur en de optimalisatie van keukenruimte voor zowel grote vakantieparken als kleinschalige ondernemingen.

“We zijn erg enthousiast om weer op de Vakbeurs aanwezig te zijn en onze innovatieve keuken oplossingen te presenteren,” zegt Gert Huisman, eigenaar van Kitchen at Work. “De recreatiebranche blijft groeien, en wij willen ondernemers ondersteunen met flexibele, duurzame en toekomstbestendige oplossingen.”

Toekomstgericht en duurzaam
Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de recreatiesector, Kitchen at Work draagt bij aan deze trend met oplossingen die zowel ecologisch als economisch verantwoord zijn. Het bedrijf richt zich op keukens die niet alleen minder energie verbruiken, maar ook langer meegaan en eenvoudiger te onderhouden zijn, wat voor veel recreatieondernemers een aantrekkelijk vooruitzicht is.
Bezoekers van de Recreatie Vakbeurs kunnen Kitchen at Work vinden op stand 114, waar ze het nieuwste op het gebied van professionele keukens kunnen ervaren en ontdekken hoe deze oplossingen hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren. De Recreatie Vakbeurs is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de innovatieve keukenoplossingen van Kitchen at Work en te zien hoe zij bijdragen aan een succesvolle en duurzame toekomst voor de recreatiebranche.

Contact Informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top