Hertzinger Green Connect wint Duurzame KampeerAward 2024 voor Innovatieconcept

Tot 100% energie besparing in vakantie woningen.
Hertzinger

Hertzinger Green Connect wint Duurzame KampeerAward 2024 voor Innovatieconcept

Hertzinger Green Connect wint de Duurzame KampeerAward 2024 voor hun innovatieve energieoplossingen. Een nieuwe standaard voor duurzame recreatie met zonne-energie, batterijen en slimme technologie.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hertzinger Green Connect wint Duurzame KampeerAward 2024 voor Innovatieconcept

Leusden, 3 oktober 2024 – Hertzinger Green Connect is tijdens het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche bekroond met de Duurzame KampeerAward 2024 in de categorie “Meest Duurzame Innovatieconcept”. De award werd toegekend vanwege de vooruitstrevende combinatie van zonnepanelen, batterijen, warmtepomptechnologie en slimme software voor energiedeling. De jury noemde het concept “een nieuwe standaard in de recreatiesector” door het aanpakken van netcongestie en het bevorderen van energie-positieve, kostenbesparende en ecologisch verantwoorde accommodaties.

Reactie van Hertzinger Green Connect

“We zijn mega blij met deze erkenning,” aldus Thijs Hertzinger. “Het onderstreept ons streven naar praktische en duurzame oplossingen voor recreatiebedrijven. We blijven werken aan innovaties die zowel het milieu als de economische haalbaarheid ten goede komen.”

Over Hertzinger Green Connect

Hertzinger Green Connect, gevestigd in Leusden, levert duurzame energie-oplossingen voor de recreatiesector. Het bedrijf combineert zonnepanelen, batterijen, warmtepompen en slimme software om energieneutrale en energie-positieve accommodaties te realiseren. Met meer dan 30 jaar ervaring richt Hertzinger Green Connect zich op het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het verlagen van energiekosten in de recreatiesector.

Over de Duurzame KampeerAwards

De Duurzame KampeerAwards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid in de kampeerbranche. Dit jaar vielen naast Hertzinger Green Connect ook Ventje (categorie Kampeermiddel) en De Lemeler Esch (categorie Kampeerplek) in de prijzen. Meer informatie is te vinden op www.duurzaamheidscongres.nl.

Contact Informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top