Sportief Ontmoetingsplein

Sportief Ontmoetingsplein
Tjinco BV

Sportief Ontmoetingsplein

Van ontwerp tot inrichting van uw recreatieve omgeving. Bij Tjinco bieden we het gehele pakket aan!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het schoolplein van Greijdanus in Zwolle is volledig gerenoveerd, met nieuwe bestrating en modern meubilair. Het plein is nu een uitdagende en kleurrijke leefruimte, voorzien van een sportcourt voor voetbal en hockey, comfortabele zitplekken en duurzame groene elementen.

Dit project toont perfect hoe buitenruimtes kunnen worden getransformeerd, ook voor recreatieve doeleinden. De sportcourts, zitbanken en picknicktafels zijn ideaal voor vakantieparken, campings en andere recreatiegebieden. Het gebruik van duurzame materialen zoals hogedruklaminaat en gerecycled polyethyleen zorgt voor onderhoudsvriendelijke en weerbestendige oplossingen. De sportcourts kunnen dienen als zit plek voor de bezoekers, maar dienen ook zeker voor de jeugd om lekker naar buiten te gaan en om te gaan sporten.

Tjinco biedt deze innovatieve ontwerpen en producten ook aan voor de recreatiemarkt. Wij kunnen elke buitenruimte omtoveren tot een moderne en uitnodigende ontmoetingsplek. Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen voor uw recreatieve omgeving.

Contact Informatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top